Jednoduchý recept

Pečená telecí kapsa s bramborami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4763

Ingredience

600 g Brambory
1 hrst Datle
50 ml Olej olivový
30 g Oříšky piniové
1 kávová lžička Sůl
700 g Telecí plec
1 ks Vaječný bílek slepičí
50 ml Víno bílé
200 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 969kJ
6% Sacharidy 22 g
31% Tuky 23 g
21% Sodík 427 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pečená telecí kapsa s bramborami postup přípravy receptu:

1

V mase vyřízneme ostrým nožem kapsu.

2

Špenát spaříme ve vroucí vodě a nasekáme nahrubo, přidáme na kostičky nakrájené datle, bílek, piniové oříšky a promícháme. Kapsu v mase osolíme a naplníme směsí. Zašijeme jehlou a kuchyňskou nití.

3

Troubu předehřejeme na 200C.

4

V širokém pekáči rozpálíme polovinu oleje a maso ze všech stran orestujeme. Zalijeme vínem, přidáme na dílky nakrájené brambory, ochutíme solí, zbylým olejem a pečeme 50-60minut.

5

Poté kapsu nakrájíme na plátky, podáváme s brambory a vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept