Jednoduchý recept

Srnčí řízky se slaninovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 47647

Ingredience

600 g Bramborová kaše
80 g Cibule
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 ml Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
120 g Slanina vepřová
900 g Srnčí kýta
160 g Strouhanka
10 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 110kJ
13% Sacharidy 46 g
47% Tuky 35 g
72% Sodík 1 g
102% Bílkoviny 57 g

Srnčí řízky se slaninovou pastou postup přípravy receptu:

1

Slaninu bez kůže trochu pokrájíme, cbuli oloupeme, nakrájíme nahrubo. Cibuli se slaninou vložíme do mixéru, přidáme česnek a rozmixujeme na pastu. Odblaněné maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran slaninovou pastou, obalíme v mouce, namočíme v rozkvedlaných vejcích, nakonec obalíme ve strouhance. V pánvi rozpálíme olej a usmažíme na něm srnčí řízky z obou stran dozlatova.

2

Smažené řízky podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept