Jednoduchý recept

Srnčí kapsa plněná

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47653

Ingredience

600 g Bramborová kaše
2 g Kmín drcený
30 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
80 g Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
900 g Srnčí kýta
130 g Strouhanka
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
10 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 791 kcal
Kilojoule 3 309kJ
12% Sacharidy 43 g
52% Tuky 39 g
62% Sodík 1 g
114% Bílkoviny 64 g

Srnčí kapsa plněná postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso z kýty odblaníme, nakrájíme na plátky a dobře rozklepeme. Žampiony a hermelín nakrájíme na plátky. Maso osolíme, opepříme, na každý plátek položíme plátek hermelínu, žampiony osmahneme na másle, okmínujeme, vyndáme z pánve a rozdělíme na hermelín. Plátky masa přeložíme napůl, zpevníme párátky, obalíme v mouce, namočíme ve vejcích rozkvedlaných s troškou mléka, nakonec obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme srnčí kapsy a zvolna smažíme ze všech stran.

2

Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept