Jednoduchý recept

Kančí plátky v jogurtu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48010

Ingredience

600 g Brambory pečené
120 g Jogurt bílý
900 g Kančí kýta
100 g Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
20 g Podravka
30 g Solamyl
100 g Strouhanka
10 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 587kJ
17% Sacharidy 61 g
30% Tuky 23 g
40% Sodík 808 mg
73% Bílkoviny 41 g

Kančí plátky v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme bílý jogurt, přidáme vejce, rozkvedláme, vsypeme prolisovaný česnek, Podravku, Solamyl a důkladně rozmícháme. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme na hodinu do jogurtové marinády.

2

V pánvi rozpálíme olej, plátky masa vyjmeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Kančí plátky upravíme na talíře, podáváme s pečeným bramborem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept