Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 48069

Ingredience

3 ks Badyán
2 ks Cibule
7 g Cukr třtinový
400 g Fazolové lusky zelené
10 g Kafirové listy
100 g Kari pasta
4 dl Kokosové mléko
20 g Koriandr čerstvý
1 kg Kuřecí stehna
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
40 ml Omáčka rybí
40 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
2 g Skořice mletá
8 g Sůl
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 524kJ
5% Sacharidy 18 g
55% Tuky 42 g
62% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 35 g

Malajské kuřecí nudle postup přípravy receptu:

1

Ve velkém kastrolu rozehřejeme arašídový olej, přidáme kari pastu a zahříváme za stálého míchání několik minut, až se rozvoní. Přisypeme nakrájenou cibuli a opečeme asi 5 minut.

2

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme do kastrolu a zamícháme. Směs ochutíme papedou, skořicí a badyánem, vmícháme kokosové mléko, cukr, sójovou a rybí omáčku a nakonec zalijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni 40 minut, dokud maso není měkké. Zelené lusky nakrájíme na půlky, vmícháme do pokrmu a dusíme ještě 5 minut. Dochutíme a podáváme posypané koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept