Remuláda se sardelkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 23 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Remuláda se sardelkou
Celkový čas: | 23 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 50196 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
40 g | Cibule |
20 g | Kapary |
200 g | Majonéza |
30 g | Okurky nakládané |
2 g | Pepř černý mletý |
30 g | Sardelové řezy |
6 g | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 67,7mg |
Draslík | 90,0mg |
Vláknina | 785,0mg |
Vitamín A | 88,1mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 6,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Majonéza, Okurky nakládané, Sardelové řezy, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kapary, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Remuláda se sardelkou postup přípravy receptu:
1 | Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Nakládané okurky necháme okapat, nastrouháme nahrubo, trochu láku si ponecháme, cibuli, sardelové filety z konzervy a kapary nakrájíme na drobné kostičky. Majonézu osolíme, opeříme, přilijeme trochu láku od okurek, přidáme okurky, cibuli, sardelku, kapary, vejce a opatrně, ale důkladně promícháme. |
2 | Před podáváním necháme uležet v chladu. |