Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5071

Ingredience

20 g Cukr krupice
400 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
20 g Olej stolní
4 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl
0,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 829kJ
11% Sacharidy 38 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 84 mg
11% Bílkoviny 6 g

Salát z fazolek postup přípravy receptu:

1

Zelené fazolky zbavíme vláken, vypereme je, zalijeme teplou vodou a uvaříme doměkka.

2

Potom fazolky scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Prochladlé nakrájíme na kousky asi 3cm dlouhé a dáme do mísy.

3

Ve vodě rozpustíme sůl, cukr a přidáme ocet a celý pepř. Převaříme a necháme trochu vychladnout.

4

Marinádou přelijeme fazolky, promícháme a necháme v lednici vychladit. Před podáváním pokapeme každou porci olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz