Jednoduchý recept

Španělská polévka s topinkou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5080

Ingredience

300 g Chléb konzumní
100 g Cibule
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
40 g Olej stolní
1 kostka Polévkové kostky Vitana
1 kávová lžička Sůl
40 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
11% Sacharidy 40 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 210 mg
12% Bílkoviny 7 g

Španělská polévka s topinkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Osmahneme ji na oleji dozlatova a zalijeme vodou.

2

Přidáme masox, dobře promícháme a povaříme asi 15 minut. Polévku osolíme a přikyselíme.

3

K polévce podáváme topinky smažené na tuku. Můžeme je nakrájet na kostky a použít jako vložku do polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept