Jednoduchý recept

Vepřová játra smažená v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51736

Ingredience

800 g Játra kuřecí
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 224kJ
1% Sacharidy 3 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 241 mg
67% Bílkoviny 38 g

Vepřová játra smažená v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

V misce rozšleháme vejce s pivem, přisypeme mouku a vytvoříme hladké těstíčko.

2

Kuřecí játra omyjeme, nakrájíme a obalíme v připraveném těstíčku a osmažíme je v pánvi na rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova. Játra pak osolíme a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept