Recept

Vepřové plátky po středomořsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 51833

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
200 ml Omáčka sójová
400 g Vepřová kýta
200 ml Víno bílé
1 kávová lžička Zázvor mletý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 461kJ
3% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 60 mg
42% Bílkoviny 23 g

Vepřové plátky po středomořsku postup přípravy receptu:

1

Zálivka: Cibuli nasekáme najemno, česnek utřeme. Sójovou omáčku smícháme s bílým vínem, lžící oleje, cibulí a česnekem. Zálivku ochutíme lžičkou zázvoru a špetkou soli. Zálivku důkladně promícháme a vepřové plátky masa zálivkou potřeme.

2

Maso: Připravené plátky vepřového masa necháme v lednici alespoň hodinu uležet. Potom plátky masa opékáme buď na pánvi na rozehřátém oleji, nebo na otevřeném ohni na rožni. Pečené maso podáváme horké se sezónní zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept