Jednoduchý recept

Telecí játra smažená v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52021

Ingredience

800 g Játra telecí
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 408kJ
2% Sacharidy 8 g
18% Tuky 13 g
13% Sodík 253 mg
78% Bílkoviny 44 g

Telecí játra smažená v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Telecí játra omyjeme studenou vodou a odstraníme z nich blány. Pak je nakrájíme na tenké plátky, které lehce naklepeme a na okrajích nařízneme.

2

Z mouky, vajíček a piva připravíme hladké těstíčko, ve kterém plátky jater obalíme.

3

V pánvi rozehřejeme olej, obalená játra v něm osmažíme z obou stran doměkka, pak je osolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept