Jednoduchý recept

Chřestový salát s klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 53281

Ingredience

6 ks Artyčoky sterilované
250 g Chřest bílý
750 g Klobása Dunajská
1 polévková lžíce Ocet vinný
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
180 g Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 944 kcal
Kilojoule 3 951kJ
2% Sacharidy 6 g
112% Tuky 84 g
4% Sodík 83 mg
76% Bílkoviny 43 g

Chřestový salát s klobásou postup přípravy receptu:

1

Artyčoky slijeme a necháme okapat, poté nakrájíme na plátky. Rajčata a salát omyjeme. Salát natrháme na menší kusy, rajčata nakrájíme na čtvrtiny. Chřest očistíme.

2

Chřest dáme vařit do vroucí, osolené vody na dobu 5 minut, poté slijeme a dáme stranou. Klobásy osmažíme v rozpálené pánvi do prohřátí, cca 10 minut. Poté vyjmeme, necháme vychladnout a pokrájíme na menší kousky. Salát smícháme s rajčaty, přidáme chřest a artyčoky. Osolíme, opepříme, vmícháme klobásy. Pokapeme zbylým olejem a octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept