Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53550

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Feferony
700 g Kapr obecný
30 ml Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
100 g Sůl
200 g Tvarůžky olomoucké malé
100 g Zelí hlávkové bílé
5 stroužek Česnek
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 772kJ
2% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
489% Sodík 10 g
92% Bílkoviny 51 g

Kapr se zelím v alobalu postup přípravy receptu:

1

Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept