Recept

Brambory s petrželovým dipem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5391

Ingredience

100 g Anglická slanina
8 ks Brambory
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
40 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 999kJ
6% Sacharidy 22 g
52% Tuky 39 g
22% Sodík 444 mg
19% Bílkoviny 11 g

Brambory s petrželovým dipem postup přípravy receptu:

1

Vydrbeme brambory a opláchneme je vodou.

2

Do kříže nařízneme, každou zabalíme zvlášť do alobalu a dáme na 50 minut péct do trouby na 220 stupňů.

3

Posekáme petrželku, prolisujeme česnek, přidáme strouhaný parmazán, olej a osolíme a opepříme.

4

Upečené brambory rozevřeme a plníme petrželkovým dipem. Nahoru položíme plátek anglické slaniny a dáme na 10 minut ještě zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept