Jednoduchý recept

Hořčičná omáčka z vývaru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53939

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Kerblík
3 polévková lžíce Ocet vinný
5 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pasta Sambal Oelek
1 špetka Sůl
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 020kJ
4% Sacharidy 13 g
27% Tuky 20 g
35% Sodík 703 mg
7% Bílkoviny 4 g

Hořčičná omáčka z vývaru postup přípravy receptu:

1

Nejdříve zahřejeme vývar, když je horký přimícháme hořčici, ocet, sambal oelek, sůl a olej. Odstavíme a necháme vychladnout.

2

Nakonec do studené omáčky přimícháme nasekaný kerblík.

Poznámka

Omáčka se hodí k jakémukoliv masu a rybě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept