Jednoduchý recept

Rizoto s pohankou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5422

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
100 g Pohanka
300 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná
350 g Zeleninová směs čínská - mražená
1 hrnek Čočka klíčky

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 182kJ
30% Sacharidy 109 g
5% Tuky 4 g
11% Sodík 227 mg
34% Bílkoviny 19 g

Rizoto s pohankou postup přípravy receptu:

1

Uvaříme dle návodu rýži a pohanku a promícháme.

2

Osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli na pánvi, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme.

3

Osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept