Jednoduchý recept

Francouzská srnčí polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 5432

Ingredience

3 ks Cibule
1 ks Hřebíček
1 ks Nové koření celé
1 ks Pepř černý celý
2 ks Rajčata
50 g Rýže dušená
250 g Srnčí plec
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 793kJ
3% Sacharidy 12 g
11% Tuky 9 g
8% Sodík 166 mg
30% Bílkoviny 17 g

Francouzská srnčí polévka postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme přeceděným srnčím vývarem, přidáme celý pepř i nové koření, hřebíček a vaříme 40 minut.

2

Potom přidáme uvařené a vykoštěné maso nakrájené na kostičky, oloupaná a nakrájená rajčata a dovaříme.

3

Do hotové polévky zamícháme zvlášť udušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept