Recept

Celozrnný chléb s pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55609

Ingredience

20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
40 g Lněné semínko
150 g Mouka pšeničná celozrnná
350 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
150 g Pórek
5 g Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 088kJ
23% Sacharidy 84 g
16% Tuky 12 g
20% Sodík 399 mg
25% Bílkoviny 14 g

Celozrnný chléb s pórkem postup přípravy receptu:

1

Pórek nakrájíme na kolečka a osmahneme na 1 lžíci másla. Do mísy nalijeme vodu a zbytek rozpuštěného másla, přidáme hladkou a celozrnnou mouku, cukr, sůl a lněné semínko. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přemístíme do nádoby domácí pekárny.

2

Po zaznění signálu přidáme osmažený pórek a necháme péct.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept