Chléb s piniovými oříšky a parmezánem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 195 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chléb s piniovými oříšky a parmezánem
Celkový čas: | 195 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 190 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 55834 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
10 g | Droždí sušené |
400 g | Mouka chlebová |
50 ml | Olej olivový |
20 g | Oříšky piniové |
5 g | Sůl |
30 g | Sýr Parmezán |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 74g |
---|---|
Cholesterol | 5,1mg |
Draslík | 160,7mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Droždí sušené, Mouka chlebová, Oříšky piniové, Sůl, Sýr Parmezán mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chléb s piniovými oříšky a parmezánem postup přípravy receptu:
1 | Do mísy nalijeme vodu a olej, nasypeme chlebovou mouku, sůl a promícháme, přidáme droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a po zaznění signálu přidáme piniové oříšky a strouhaný parmezán a necháme péct. |