Recept

Pikantní rýže s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 55901

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
150 g Klobása Chorizo
400 ml Mléko kokosové
40 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Rýže indiánská
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
600 ml Vývar slepičí
2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Oregano sušené
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 823 kcal
Kilojoule 3 443kJ
22% Sacharidy 78 g
62% Tuky 47 g
41% Sodík 824 mg
51% Bílkoviny 29 g

Pikantní rýže s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Připravíme si všechny suroviny. Cibuli nakrájíme na drobno, papriku na nudličky. Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na drobno. Chorizo nakrájíme na nudličky.

2

Rozehřejeme si pánev a nalijeme do ní olej. Do pánve prolisujeme česnek a všechnu pokrájenou zeleninu. Pět minut vše za stálého míchání vaříme do měkka.

3

Do pánve nasypeme rýži a nalijeme mléko, vývar a vodu. Přidáme sůl, pepř, tymián, oregano a vše přivedeme k varu. Zakryjeme a deset minut necháme dusit.

4

Na závěr už jen nasypeme do jídla scezené fazole, opět přikryjeme a dusíme, dokud není rýže měkká a fazole teplé. Ihned poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept