Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 55922

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
0,5 kg Kapr obecný
40 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Ocet vinný
100 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 891kJ
4% Sacharidy 13 g
43% Tuky 32 g
15% Sodík 299 mg
49% Bílkoviny 28 g

Sekané kapří bifteky postup přípravy receptu:

1

Z kapra stáhneme kůži, omyjeme jej, vykostíme a umeleme s cibulí. Přidáme 10 g hladké mouky, osolíme, opepříme a smícháme s vejci. Ze směsi vytvarujeme 8 malých biftečků, které dozlatova opečeme na oleji.

2

Vyjmeme bifteky z tuku, na kterém pak zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme 30 g hladké mouky, necháme zrůžovět, zalijeme vodou na řídkou omáčku, přidáme ocet a hořčici, podle potřeby přisolíme a do omáčky vrátíme opečené biftečky. Zakryjeme pokličkou a na mírném ohni 20 minut dusíme.

3

Biftečky podáváme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept