Recept

Chléb s Ricottou a mátou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56096

Ingredience

20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
200 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máta
20 ml Olej olivový
200 g Sýr Ricotta
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 164kJ
23% Sacharidy 83 g
16% Tuky 12 g
21% Sodík 425 mg
32% Bílkoviny 18 g

Chléb s Ricottou a mátou postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme olej, mléko, cukr, sůl, nasekanou mátu, nakrájený sýr Ricottu, pšeničnou mouku, přidáme droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept