Jednoduchý recept

Holubi s játrovou nádivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 56920

Ingredience

800 g Holub
150 g Játra kuřecí
40 ml Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
20 g Protlak rajčatový sterilovaný
60 g Strouhanka
8 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé
150 ml Vývar slepičí
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 807 kcal
Kilojoule 3 378kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 12 g
58% Sodík 1 g
86% Bílkoviny 48 g

Holubi s játrovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí játra nakrájíme na malé kostičky, žampiony na plátky, petrželku posekáme najemno. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme žampiony, játra a osmahneme. Přendáme do misky, přisypeme strouhanku, petrželku, sůl, pepř, přidáme vejce, mléko a vypracujeme nádivku. Naplníme břišní dutiny holubů, uzavřeme párátky, holuby vložíme do hrnce, podlijeme vínem, vývarem, přidáme rajčatový protlak a zvolna dusíme doměkka.

2

Holuby s nádivkou naporcujeme, rozdělíme na talíře, přelijeme vydušenou šťávou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept