Jednoduchý recept

Kuřecí prsa s ginem

  • Filipíny
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57249

Ingredience

330 ml Džus limetkový
30 ml Gin
800 g Kuřecí prsa
30 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
40 g Protlak rajčatový sterilovaný
50 ml Rajčatová šťáva
10 g Sůl
15 ml Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 393kJ
2% Sacharidy 9 g
15% Tuky 12 g
63% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 43 g

Kuřecí prsa s ginem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Do misky vlijeme limetkový džus, gin, rajčatový protlak, rajčatovou šťávu, přidáme prolisovaný česnek, worcester a promícháme. Do této marinády vložíme kuřecí prsa, necháme marinovat 3 hodiny.

2

Zapékací misku vymažeme máslem, přiložíme marinovaná prsa, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept