Recept

Mléčný jablečnohruškový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 196 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57338

Ingredience

2 g Anýz mletý
40 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
100 g Hrušky
2 g Hřebíček
100 g Jablka
130 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 g Muškátový oříšek
60 g Máslo čerstvé
2 g Pepř bílý
2 g Skořice mletá
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 201kJ
25% Sacharidy 89 g
17% Tuky 13 g
20% Sodík 390 mg
24% Bílkoviny 13 g

Mléčný jablečnohruškový chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu a rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, koření, hladkou mouku a na kousky nakrájené ovoce bez pecek. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept