Jednoduchý recept

Marinovaný tuňák grilovaný

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57445

Ingredience

4 ks Bobkový list
60 g Cibule
10 ml Citronová šťáva
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
40 g Strouhanka
8 g Sůl
800 g Tuňák obecný
1 g Tymián sušený
25 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 437kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 12 g
46% Sodík 924 mg
85% Bílkoviny 48 g

Marinovaný tuňák grilovaný postup přípravy receptu:

1

Filety z tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme bílým vínem, citronovou šťávou, poklademe kolečky cibule, bobkovými listy, tymiánem, posekanou petželkou a necháme hodinu marinovat.

2

Odstraníme cibuli i bobkové listy, filety vložíme pod gril a grilujeme z obou stran. Minutu před koncem grilování filety posypeme strouhankou, pokapeme olejem a dogrilujeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept