Jednoduchý recept

Úhoř po baskicku

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57446

Ingredience

1 ks Bobkový list
20 ml Citronová šťáva
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
100 ml Voda pitná
600 g Úhoř mořský
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 220kJ
0% Sacharidy 1 g
25% Tuky 19 g
43% Sodík 853 mg
49% Bílkoviny 28 g

Úhoř po baskicku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané úhoře nakrájíme na kratší špalíčky, osolíme, opepříme, krátce ogrilujeme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme rozlámaný bobkový list, prolisovaný česnek, vložíme úhoře a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.

2

Na talířích úhoře pokapeme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept