Recept

Tmavý chléb s jablky a moštem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57564

Ingredience

60 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
100 g Jablka
500 g Mouka chlebová
300 ml Mošt jablečný
30 g Máslo čerstvé
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 062kJ
26% Sacharidy 94 g
9% Tuky 7 g
20% Sodík 391 mg
23% Bílkoviny 13 g

Tmavý chléb s jablky a moštem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme jablečný mošt, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl a chlebovou mouku, promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, na kostičky nakrájená jablka, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept