Recept

Bramborová kaše s celerem a majonézou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6003

Ingredience

500 g Brambory
500 g Celer bulvový
0,5 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
50 g Majolka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
6% Sacharidy 22 g
22% Tuky 17 g
19% Sodík 388 mg
21% Bílkoviny 12 g

Bramborová kaše s celerem a majonézou postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme a uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka.

2

Brambory uvaříme a spolu s celerem je prolisujeme sítem. Přidáme uvařená, na kostičky nakrájená vejce, sůl a pepř.

3

Kaši podáváme teplou, politou máslem, nebo studenou - tu pokropíme majolkou ochucenou solí, cukrem a citronem.

4

Studenou kaši podáváme k minutkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept