Jednoduchý recept

Ragú z lišek s petrželí

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Ragú z lišek s petrželí 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 2 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60529

Ingredience

400 g Lišky čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 43 kcal
Kilojoule 178kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 2 g
0% Sodík 1 mg
5% Bílkoviny 3 g

Ragú z lišek s petrželí postup přípravy receptu:

1

Lišky podle potřeby překrájíme a podusíme na troše oleje.

2

Poté je osolíme a opepříme podle chuti a zamícháme nasekanou petrželku.

Poznámka

Lišky můžeme nahradit směsí lesních hříbků nebo i žampiony. Hodí se jako příloha k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept