Recept

Pstruzi na víně s mandlemi a rozinkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6070

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Hrozinky
100 g Mandle
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Petržel - nať
4 ks Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl
0,3 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 997 kcal
Kilojoule 4 173kJ
5% Sacharidy 18 g
71% Tuky 53 g
18% Sodík 360 mg
195% Bílkoviny 110 g

Pstruzi na víně s mandlemi a rozinkami postup přípravy receptu:

1

Pstruhy vykucháme, omyjeme a osušíme. Pokapeme citronem a necháme odležet asi 10 minut.

2

Potom je osolíme a dáme péct do předehřáté trouby. Před dopečením je zalijeme vínem a necháme ještě asi 5-10 minut v troubě zapéct.

3

Na vyhřáté talíře klademe pstruhy, posypeme je spařenými a na másle opraženými nasekanými mandlemi a spařenými rozinkami.

4

Nakonec ozdobíme petrželkou. Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept