Jednoduchý recept

Telecí maso na paprice se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6081

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
750 g Telecí plec
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 666kJ
1% Sacharidy 5 g
32% Tuky 24 g
21% Sodík 417 mg
69% Bílkoviny 39 g

Telecí maso na paprice se smetanou postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.

2

Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.

3

Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme šálkem kyselé smetany a mírně povaříme.

Poznámka

Jako přílohy podáváme rýži, vařené brambory, těstoviny, noky, rohlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept