Jednoduchý recept

Vařené hovězí maso s křenem a jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (28%)
ID receptu: 62220

Ingredience

160 g Hovězí maso zadní
100 g Jablka
20 g Křen
1 kávová lžička Ocet jablečný
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 544kJ
2% Sacharidy 8 g
5% Tuky 4 g
23% Sodík 453 mg
31% Bílkoviny 18 g

Vařené hovězí maso s křenem a jablky postup přípravy receptu:

1

Libové hovězí maso omyjeme, vložíme do osolené vařící vody a vaříme doměkka.

2

Hotové maso podáváme s nastrouhanými jablky smíchanými s křenem.

Poznámka

Jablka s křenem můžeme dochutit octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept