Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62325

Ingredience

100 g Cibule červená
100 g Cuketa
0,5 ks Feferony
20 g Olej olivový
100 g Paprika zelená
5 g Pesto
1 špetka Petržel - nať
100 g Protlak rajčatový sterilovaný
100 g Rajčata
100 g Rajčata Cherry
100 g Rýže Basmati natural
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 537kJ
15% Sacharidy 55 g
15% Tuky 12 g
21% Sodík 415 mg
14% Bílkoviny 8 g

Mexické rizoto postup přípravy receptu:

1

Několikrát pečlivě propláchneme rýži vroucí vodou a ve dvojnásobném množství osolené vody s polovinou oleje ji doměkka uvaříme. (cca 35 minut).

2

Osmahneme cibuli nakrájenou na měsíčky a nadrobno pokrájenou feferonku na druhé polovině oleje. Přidáme cuketu nakrájenou na půlkolečka, papriku, rajčata, protlak, rozdrcený česnek a 50 ml vody. Dosolíme a povaříme tak dlouho, aby vznikla hustší omáčka a zelenina si uchovala svoji barvu.

3

Vmícháme pesto, nasekanou petrželku a cherry rajčata.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept