Recept

Starodávná šumavská nádivka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 636

Ingredience

500 g Hovězí maso přední
2 hrst Kopřiva
1 ks Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
12 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 211kJ
2% Sacharidy 6 g
46% Tuky 35 g
21% Sodík 418 mg
83% Bílkoviny 47 g

Starodávná šumavská nádivka postup přípravy receptu:

1

Umeleme syrové, omyté a očištěné maso (různé druhy- vepřové, hovězí, králičí)a dobře promícháme.

2

Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme, opepříme a vše promícháme.

3

Ve vymaštěném pekáči pečeme nádivku dorůžova asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept