Jednoduchý recept

Bruschetta s rajčaty a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 65867
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bageta
1,5 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový
12 ks Olivy černé
2 kávová lžička paprička jalapeňo
7 g Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1,5 kávová lžička Šalotka
7 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 701kJ
4% Sacharidy 16 g
15% Tuky 11 g
60% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Bruschetta s rajčaty a olivami postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na kostičky a smícháme je s najemno nasekanou šalotkou, octem, jalapeňo papričkami (také nasekanými na jemno), olivami nakrájenými na kolečka. Osolíme a opepříme a necháme hodinu odpočívat.

2

Poté rozpálíme troubu na 180 °C.

3

Bagetu nakrájíme na plátky a naskládáme na plech vyložený pečícím papírem, zastříkneme olejem a pečeme 7-10 minut.

4

Na každý plátek dáme 1-2 lžíce rajčatové směsi a podáváme ještě teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Bruschetta s rajčaty a olivami
Taky doma děláme a je výborná

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept