Jednoduchý recept

Horký broskvový salát s masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6797

Ingredience

1 kávová lžička Balsamico ocet
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Kompot broskvový
400 g Krůtí maso
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Pomeranče
400 g Salát Polníček
50 g Slunečnice - semena
1 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 182kJ
5% Sacharidy 19 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 128 mg
44% Bílkoviny 25 g

Horký broskvový salát s masem postup přípravy receptu:

1

Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.

2

Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.

3

Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.

4

Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.

5

Posypeme slunečnicovými semínky.

Poznámka

z pomeranče vymačkáme šťávu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept