Recept

Domažlické ragú na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7001

Ingredience

60 g Cibule
2 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Paprika mletá sladká
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 121kJ
4% Sacharidy 13 g
54% Tuky 41 g
118% Sodík 2 g
38% Bílkoviny 21 g

Domažlické ragú na smetaně postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Opečeme je na zpěněné cibuli s paprikou, osolíme a udusíme.

2

Zahustíme opraženou moukou, povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.

3

Okurky a vejce uvařené natvrdo nakrájíme na kostičky a smícháme s hráškem. Na každou porci masa dáme kopeček nakrájené směsi.

4

Podáváme s rýží nebo s máslovými noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept