Recept

Špenát s Parmazánem a vejci

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7189

Ingredience

1 špetka Muškátový oříšek
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 ks Veka
1 kg Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 469kJ
5% Sacharidy 19 g
35% Tuky 26 g
20% Sodík 392 mg
26% Bílkoviny 14 g

Špenát s Parmazánem a vejci postup přípravy receptu:

1

Omytý špenát uvaříme v malém množství vody. Potom jej krátce přelijeme studenou vodou, vymačkáme a usekáme.

2

Připravený špenát podusíme na másle, osolíme a okořeníme muškátovým oříškem. Odstavíme z ohně a přimícháme ušlehaná vejce a nastrouhaný sýr. Zakryjeme a necháme chvilku na teple.

3

Špenát přendáme na mísu a obložíme smaženými topinkami z bílé veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept