Jednoduchý recept

Vepřová pečeně s jablky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7438

Ingredience

600 g Jablka
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
6% Sacharidy 21 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 195 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřová pečeně s jablky postup přípravy receptu:

1

Omyté vepřové maso osolíme a za mírného podlévání pečeme asi 45 minut.

2

Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi vody podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky.

3

Upečené maso nakrájíme na tenké plátky, obložíme je čtvrtkami dušených jablek a vše polijeme šťávou z pečeně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept