Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7450

Ingredience

0,3 kg Cibule
0,5 kávová lžička Kmín celý
10 g Kopr čerstvý
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
0,8 kg Vepřové maso libové
0,3 l Zakysaná smetana
0,8 kg Zelí kysané
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 686kJ
5% Sacharidy 20 g
61% Tuky 46 g
13% Sodík 265 mg
68% Bílkoviny 38 g

Székelský guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na malé kostky, vložíme do kastrolu a přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí, papriku, kopr a kmín. Pod pokličkou vše dusíme ve vlastní šťávě a později mírně podlijeme.

2

Když je maso částečně měkké, přidáme kysané zelí a dodusíme. Nakonec přilijeme hustou smetanu a vše povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept