Jednoduchý recept

Kuře pečené po maďarsku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 7860

Ingredience

1 ks Cibule
1200 g Kuře
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
2 ks Rajčata
50 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 778 kcal
Kilojoule 3 253kJ
1% Sacharidy 5 g
76% Tuky 57 g
26% Sodík 513 mg
103% Bílkoviny 58 g

Kuře pečené po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné kuře rozdělíme na porce, osolíme a opečeme na tuku dorůžova. Dáme do mísy a přikryjeme.

2

V tuku z kuřete mírně osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme. Přisypeme papriku a přidáme nakrájenou zelenou papriku a rajčata. Vše promícháme, chvíli podusíme a potom vložíme porce kuřete a dodusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept