Jednoduchý recept

Šťovík ve smetanové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8209

Ingredience

30 g Anglická slanina
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
30 g Tuk
200 ml Voda pitná
5 polévková lžíce Zakysaná smetana
500 g Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 729kJ
2% Sacharidy 9 g
18% Tuky 13 g
7% Sodík 145 mg
8% Bílkoviny 4 g

Šťovík ve smetanové omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a nasekáme šťovík.

2

Světlou jíšku připravíme z tuku a mouky, přidáme šťovík, promícháme. Zalijeme malým množstvím vody a chvíli provaříme.

3

Nakrájíme slaninu a vyškvaříme.

4

Přidáme k šťovíku, osolíme a zjemníme zakysanou smetanou.

Poznámka

Doporučujeme k vařenému hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept