Jednoduchý recept

Vepřové maso s červeným zelím a jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8242

Ingredience

3 ks Jablka
1 kávová lžička Sůl
0,5 kg Vepřové maso libové
125 ml Víno červené
1 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 845kJ
9% Sacharidy 31 g
30% Tuky 23 g
12% Sodík 230 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové maso s červeným zelím a jablky postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osolíme a upečeme do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené zelí a dusíme společně doměkka.

2

Potom přidáme nahrubo nakrouhaná jablka, přisolíme a vše ještě podusíme.

3

Nakonec přilijeme víno a necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept