Vepřové kotlety s kysaným zelím - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové kotlety s kysaným zelím
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8958 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,5 ks | Cibule |
1 špetka | Kmín celý |
1 kávová lžička | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce | Sádlo škvařené |
2 ks | Vepřové kotlety |
250 g | Zelí kysané |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 74,8mg |
Draslík | 627,2mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 48,7mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín celý, Sádlo škvařené, Zelí kysané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové kotlety s kysaným zelím postup přípravy receptu:
1 | Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí a kmín. Vaříme ve vlastní šťávě, nebo jen mírně podlijeme. |
2 | Na pánvi opečeme omyté, naklepané a osolené kotlety. Hotové obložíme kysaným zelím. |
3 | Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem. |