Recept

Pečený jehněčí hřbet s mátou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 901

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1100 g Jehněčí hřbet
2 polévková lžíce Máta
2 polévková lžíce Ocet vinný
5 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 135kJ
0% Sacharidy 1 g
56% Tuky 42 g
22% Sodík 435 mg
56% Bílkoviny 32 g

Pečený jehněčí hřbet s mátou postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý jehněčí hřbet osolíme, opepříme a upečeme na sádle za stálého podlévání dorůžova.

2

Během pečení si uvaříme omáčku. Uvaříme s octem jednu lžíci nasekané máty, přidáme cukr, sůl a pepř.

3

Procedíme ji přes ubrousek nebo jemné síto, přidáme druhou lžíci nasekané máty a necháme vychladnout.

4

Pečené jehněčí podáváme na nahřátých talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept