Jednoduchý recept

Hovězí maso na protlaku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9058

Ingredience

1 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
40 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 76 kcal
Kilojoule 318kJ
2% Sacharidy 8 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 194 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hovězí maso na protlaku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.

2

Přidáme rajčatový protlak a maso dodusíme doměkka.

3

Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, dochutíme a šťávu ještě povaříme.

4

Před podáváním přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept