Jednoduchý recept

Filé s kečupem v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9079

Ingredience

300 g Filé z aljašské tresky
40 g Kečup
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 722kJ
1% Sacharidy 5 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 116 mg
48% Bílkoviny 27 g

Filé s kečupem v alobalu postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme a vložíme do vymazaného alobalu. Maso potřeme kečupem, dobře zabalíme alobal a dáme na plech do trouby péci.

2

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept