Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9130

Ingredience

60 g Celer bulvový
0,5 ks Citrony
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
20 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 573kJ
2% Sacharidy 8 g
36% Tuky 27 g
13% Sodík 259 mg
45% Bílkoviny 25 g

Vepřové po řecku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a udusíme doměkka na celeru, nakrájeném na nudličky.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

3

Měkké maso nakrájíme na plátky a na talíři je ozdobíme nasekaným, natvrdo uvařeným vejcem, plátkem citronu a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zjemníme kouskem másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept