Jednoduchý recept

Polévka masová s jogurtem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9258

Ingredience

1 ks Bobkový list
40 g Cibule
1 ks Jablka
300 g Jogurt bílý
20 g Rýže loupaná
1 ks Vejce slepičí
60 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 264kJ
9% Sacharidy 31 g
18% Tuky 13 g
6% Sodík 112 mg
27% Bílkoviny 15 g

Polévka masová s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Omyté, na kousky nakrájené maso uvaříme spolu s cibulí doměkka.

2

Potom přidáme oloupané, nakrájené jablko, bobkový list a přebranou, spařenou rýži. Povaříme a zahustíme rozkvedlaným jogurtem s vejcem.

3

Polévku můžeme okořenit utřeným česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept